• Shopping

Belpop in Kortrijk? Dat ziet er zo uit!

Shopping |

Wist je dat Kortrijk er sinds kort een nieuw boek bij heeft? Bij de combinatie Belpop en Kortrijk denk je waarschijnlijk automatisch aan Johny Turbo, maar Kortrijk heeft nog heel wat andere muzikale verhalen te vertellen. Die kom je vanaf nu te weten in het boek ‘Van Johny Turbo tot Amenra’ van Belpop Bonanza. Muziekliefhebber Jan Delvaux deelt er de 30 mooiste muzikale momenten van Kortrijk.

Het kan trouwens goed zijn dat je auteur Jan Delvaux al kent. De muziekkenner maakt immers al een tijdje programma’s op Radio 1 en Canvas en vormt samen met Jimmy Dewit het duo achter Belpop Bonanza. Voor Radio 1 heeft hij bovendien maar liefst 400 afleveringen gemaakt. Als dat geen kenner is!

Het boek kwam tot stand met steun van Muziekcentrum Track, Schouwburg Kortrijk en Stad Kortrijk en kost €23. Je kan het kopen in de Toeristische Dienst, de Kortrijkse bibliotheken, Muziekcentrum Track, de Ticketservice en in lokale boeken- en platenhandels Crate Records, Vinylcorner/PAND.A, Boekenhuis Theoria, NON MOODshop en Standaard Boekhandel Kortrijk. Veel leesplezier! 📖

#mijnstadkortrijk #kooplokaal #belpop #muziek

Foto © Schouwburg Kortrijk