• Mijn Stek

Chapter George: female power in de vastgoedwereld 💪

Mijn Stek |

Deze sterke, ondernemende vrouwen zet ik met veel plezier in de kijker op Mijn Stad Kortrijk. Sinds begin september bundelen Stephanie Valcke en Stefanie Vanden Broucke hun krachten en kennis in een partnerschip. Het resultaat is projectontwikkelaar Chapter George.

We hebben onze jarenlange expertise in onroerend goed samengebracht om een nieuw, innovatief hoofdstuk te schrijven. Samen hebben we zo’n 40 jaar ervaring op de teller.

Als projectontwikkelaar creëert Chapter George innovatieve woonoplossingen in zowel binnen- als buitenland. Ze bouwen woningen en appartementen in Vlaanderen, op een centrale locatie en toch in het groen. Daarnaast hebben ze ook authentieke boetiekvakantiewoningen in Portugal in hun vastgoedportefeuille, net als karaktervolle renovaties en duurzame binnenstedelijke projecten in eigen land.

Het gaat telkens om state-of-the-artprojecten, met inspirerende leefruimtes van hoogstaande kwaliteit met een creatief en functioneel design.

De naam Chapter George verwijst enerzijds naar de naam van de grootvader van Stephanie, maar ook naar de verschillende hoofdstukken (‘chapters’) of activiteiten binnen dit nieuwe vastgoedverhaal. Met Chapter George willen de dames een brug slaan tussen het verleden en het heden.

Chapter George is altijd op zoek naar een nieuw chapter, naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in de vastgoedwereld. Heb je grond of een afbraakpand in Vlaanderen dat je zou willen ontwikkelen of twijfel je of dit in aanmerking komt? Contacteer Chapter George op write@chaptergeorge.be of 0470/88 50 50 (tel/WhatsApp)

Meer info op www.chaptergeorge.be