• Shopping
  • Wat te doen

De familie Becue heeft al 35 jaar ervaring in de Kortrijkse vastgoedmarkt

Wat te doen |

ERA Becue is voor veel Kortrijkzanen een vaste waarde. Het kantoor bestaat immers al 35 jaar en is ondertussen toe aan de tweede generatie. Samen hebben Johan, Dominique, Julie, Brecht, Andres en hun team al heel wat woningen in Groot Kortrijk verkocht.

Het verhaal van ERA Becue start met de eerste generatie zaakvoerders Johan Becue en zijn echtgenote Dominique. Ook hun dochter Julie was gebeten door vastgoed en zij nam het kantoor na tien jaar ervaring dan ook met veel enthousiasme over in januari 2021. Ze wordt bijgestaan door haar twee medezaakvoerders: Andres Denutte en haar echtgenoot Brecht Mahieu. Daarnaast kan ze natuurlijk ook rekenen op haar sterk team van maar liefst 17 vastgoedmakelaars.

Zowel Julie, Brecht en Andres hebben een sterke band met Kortrijk. Ze zijn alledrie geboren en getogen in de streek en beschouwen de stad echt als hun thuisbasis. Die lokale verankering is meteen een van de sterktes van het kantoor. Daarnaast kunnen ze dankzij ERA rekenen op een nationaal netwerk van meer dan 110 kantoren. Het team is zelf het meest trots op hun persoonlijke touch. Zo gaan ze voluit voor het beste resultaat via hun koperwachtzaal waar ze kopers en verkopers perfect kunnen matchen. Ze kiezen er ook voor om de voorstelling van een huis of appartement zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarvoor zetten ze zelfs in op digitale of kartonnen meubels!

Een van hun succesformules volgens het team is de ERA nationale Open Huizen Dag. Maar liefst 30% van de deelnemende huizen worden namelijk de dag zelf nog verkocht. Op 5 juni staat er opnieuw zo’n Open Huizen Dag op de planning. Bij ERA Becue zitten ze dan ook al te popelen om mensen te helpen met hun droomwoning te vinden. Ben jij ook benieuwd naar het aanbod? Dan kan je de huizen bekijken via http://bit.ly/openhuizendag21.

P.S. Wist je al dat topmakelaar Béa Vandendael uit Blind Gekocht ook een ERA makelaar is?

#kortrijk #erabecue #ad #openhuizendag #vastgoed