• Eten en drinken

Eethuis De Trog, gezond lunchen aan het Plein

Eten en drinken |

Twintig jaar geleden startten Siska en Piet met hun zaak De Trog op het Plein 48, op de hoek van het Plein met de Houtmarkt. In 2004 verhuisde het eethuis naar nummer 12. Daar vind je de Volkorenbakkerij De Trog en hun gezellig restaurant, grootmoeders gerechten met een nieuwe touch. ‘s Middags biedt de keuken een selectie van dagverse soep, pasta’s, warme toasten en gemengde salades.

Onze gerechten zijn eigen creaties met verse groenten en in huis bereide dressing en sauzen. Alles wordt iedere morgen vers bereid.

Je kan in De Trog terecht voor ontbijt, gezonde lunch en zoetigheid. Sinds corona kan je ook verschillende gerechten bestellen en afhalen.

In onze winkel is er op dinsdag en vrijdag vers brood en dagelijks een assortiment Pur Pain af te bakken broodjes. We verkopen ook onze eigen ambachtelijke fruittaarten.

Vorige week ben ik er gaan lunchen met mijn ouders. Heerlijk genieten van een tasje warme dagverse soep, gevolgd door twee salades geitenkaas met acaciahoning en volkorentoast en een pasta met gebakken kip en oesterzwammen met pesto 😋

De Trog is maandag, donderdag en zaterdag open van 11u tot 16u, dinsdag en vrijdag van 8u tot 17u30. Gesloten op woensdag en zondag.

📍 Plein 12