• Wat te doen

Expo stelt winnaars Henry van de Velde Awards tentoon in museum Texture

Wat te doen |
  • #ad

Het Texture museum is altijd wel een bezoekje waard. Je vindt er immers een authentiek vlasverzendhuis uit 1912 en de gezellige museumbistro Kaffee Damast met lokale streekproducten is ook een adresje om te onthouden. Tot en met 13 juni 2021 kan je er bovendien de tentoonstelling ‘Henry van de Velde Awards 21: De West-Vlaamse laureaten’ bekijken!

De prestigieuze designaward leverde ook dit jaar opnieuw heel wat West-Vlaamse laureaten op. Opvallend: Designregio Kortrijk wordt mooi vertegenwoordigd bij de winnaars. “Tijd dus voor een tentoonstelling van de designwerken”, dachten ze bij het museum Texture. Tussen de designwerken zitten ook enkele producten met vlas, zoals de strijkinstrumenten van Tim Duerinck en het tapijt vlas van Anita Kars voor Casalis. Benieuwd naar de expo? Dan kan je hem nog bezoeken tot 13 juni 2021. Vergeet zeker niet om vooraf je ticket te reserveren!

P.S. Als je al een Museumpas hebt, dan kan je het museum (inclusief de tentoonstelling) gewoon gratis bezoeken! Het museum Texture is immers een van de wel 200 musea en bijna 300 tentoonstellingen in België waar je met zo’n pas terechtkan. Een Museumpas kost €59 per jaar en met de kaart kan je zo veel musea bezoeken als je wil. Wil je ook zo’n pas bemachtigen? Dan kan je ‘m bestellen via http://bit.ly/museumpaskortrijk.

#kortrijk #ad #texture #museumpas