• Eten en drinken
  • Shopping

Follie & Koffie, een verborgen parel

Shopping |

Follie en Koffie is een conceptstore met koffie en apero lounge. Op het gelijkvloers kan je heerlijk snuisteren tussen een variërend aanbod aan hebbedingen die Ann vindt in hippe groothandelszaken, rommelmarkten en daarnaast samenwerkt met zeer creatieve makers. Originele gifts, decoratie, kledij, badproducten, juwelen, wenskaarten, … bij Follie en Koffie valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Mensen komen dikwijls binnen voor het ene, maar gaan buiten met iets anders.

Al van haar 18 jaar wou Ann een eigen zaak starten met een grote gezelligheidsfactor. Na een reorganisatie op haar werk, heeft ze de knoop doorgehakt en voluit gegaan voor haar droom. Tijdens haar zoektocht had ze onmiddellijk een klik met dit pand. Naast het snuisterwinkeltje vind je op het eerste verdiep haar lounge. De gezellige living voelt aan als thuiskomen.

Een plaats waar mensen gezellig kunnen samenzitten, dat is het idee. Een ontmoetingsplek om bij te praten, een boek te lezen, spelletjes spelen, enz.

Ann biedt ook workshops aan. Zo kan je leren manden of een poef haken. Hou de Facebookpagina en Instagram van Follie en Koffie in de gaten voor komende evenementen. Op 16 oktober kan je de voorstelling van de herfst- en wintercollectie van 82Dress bijwonen. Een gezellig avondje uit in leuk gezelschap met een glaasje cava. Bij aankoop van twee stuks mag je een mooie wintersjaal kiezen uit de nieuwe collectie ter waarde van € 20. Stuur een mailtje naar info@follie-koffie.be als je graag zou langs komen.

Op het tweede verdiep vind je dan nog de recent gerenoveerde vergaderzaal. Deze kan je afhuren als coworking space, vergader- of workshopruimte.

Follie en Koffie is van woensdag tot en met zaterdag open van 12u tot 18u, maar je kan ook steeds terecht op de webshop.

📍 O.-L.-Vrouwestraat 18