• Eten en drinken
  • Weetjes

Gastronomisch genieten in een voormalig klooster

Weetjes |

Wist je dat hotel Messeyne tot 1622 als klooster fungeerde? Marie-Paule Vanderstraeten, die eerder ook al het Kortrijkse Park Hotel uitbaatte, kocht het pand in 1998. Ze ging over tot grondige renovatiewerken waarbij er gelukkig prachtige oude elementen bewaard bleven.

In hun restaurant, die trouwens ook een prachtig terras met zicht op hun tuin heeft, geniet je van de traditionele en moderne Franse keuken van chef-kok Klaas Lauwers. Koken kan hij wel! Hij leerde het vak onder andere bij sterrenzaak Hof van Cleve en Marcus. Keer op keer weet hij ons te verrassen met mooie seizoensgerechten bereid met uitsluitend kwalitatieve producten.

Elke maand schotelt Lauwers je bovendien een nieuw menu voor. Deze maand verwent hij jou onder andere met hand gepelde garnalen en Bouchot mosselen.

Smakelijk!

Groeningestraat 17, 8500 Kortrijk