• Eten en drinken

Genieten van Indonesisch-Thaise-Belgische menu’s op de Veemarkt

Eten en drinken |

Bij Eetcafé Nostalgie op de Veemarkt geniet je van een eigentijdse keuken die Indonesische, Thaise en Belgische gerechten combineert. Nittaya en Patrick verwelkomen je er vanaf 8 mei graag op hun terras. Breng jij hen ook een bezoekje?

Het Eetcafé Nostalgie staat bekend om haar gastvrijheid. In 2015 werd het eetcafé nog uitgeroepen als “Beste eetcafé van West-Vlaanderen” bij de Hospitality Awards. Ze wonnen er brons bij de nationale wedstrijd en aangezien ze de enige West-Vlaamse horecazaak in de top drie waren, mochten ze zichzelf het “Beste eetcafé van West-Vlaanderen” noemen.

Daarnaast staat het café ook bekend om hun gezellige interieur. Dat is immers waar de naam van het eetcafé naar verwijst: het interieur straalt nostalgie uit en staat in contrast met de hedendaagse en originele keuken. We kunnen helaas tijdelijk niet genieten van dat gezellige interieur, maar het wordt vast nét zo gezellig op het terras. Het terras zelf werd vernieuwd in de zomer van 2015 en sinds dit jaar vind je ook nieuwe houten terrasjes overal op de Veemarkt.

De Veemarkt wordt deze zomer trouwens de place to be. Vanaf 6 juni komt er op zondag een wekelijkse rommelmarkt, tijdens de braderieën in juni en september komt er telkens een kindercarrousel en dankzij lichtslingers en vlagjes waan je je er binnenkort in het Zuiden! Daarnaast vind je er het petanqueveld, krijgen kindvriendelijke horecazaken er speelkoffers van de stad zelf en komt er een nieuw groenperkje rond het standbeeld van De Ballerina.

De specialiteiten in Eetcafé Nostalgie zijn trouwens (paarden)steaks, slibtongetje en natuurlijk de Indonesische en Thaise keuken. Smakelijk!

Foto © Eetcafé Nostalgie

📍 Veemarkt 26, 8500 Kortrijk