• Eten en drinken

Gepimpte milkshakes en bubble wafels bij Eetcafé Pinocchio

Eten en drinken |

Een van onze favoriete adresjes op de Veemarkt is het Eetcafé Pinocchio. We houden er van de gepimpte milkshakes en bubble wafels! Heb jij ze al eens geproefd?

Hmmm, de milkshakes bij Eetcafé Pinocchio zien er heerlijk uit! Wie durft te beweren dat je hier geen origineel vieruurtje kan krijgen, ziet meteen zijn neus groeien net zoals de echte Pinokkio. Daarnaast kan je op het terras van het eetcafé ook genieten van garnaalkroketten, spaghetti, salades, huisgemaakte moussaka en meer. De zaak is elke dag open behalve op donderdag en de keuken is er doorlopend open.

De Veemarkt wordt deze zomer trouwens de place to be. Vanaf 6 juni komt er op zondag een wekelijkse rommelmarkt, tijdens de braderieën in juni en september komt er telkens een kindercarrousel en dankzij lichtslingers en vlagjes waan je je er binnenkort in het Zuiden! Daarnaast vind je er het petanqueveld, krijgen kindvriendelijke horecazaken er speelkoffers van de stad zelf en komt er een nieuw groenperkje rond het standbeeld van De Ballerina.

📍 Veemarkt 33, 8500 Kortrijk

Foto © Eetcafé Pinocchio