• Getest & goedgekeurd

Getest & Goedgekeurd: Brain Bites bij Studio Ko

Getest & goedgekeurd |

Vorige week bracht ik een voormiddag door bij coworking space Studio Ko. Anja nodigde me toen uit voor een avondje Brain Bites. Afgelopen dinsdag op het menu: een interactieve workshop over de DiSC-methodiek en het verbeteren van (klanten)relaties. Door niemand minder dan Rik Moons himself.

Brain Bites zijn een reeks inspirerende avonden met snackable content en worden maandelijks georganiseerd. Letterlijk en figuurlijk! Zij zorgen voor een boeiende spreker en een hapje en een drankje in een leuk kader. Het is een moment om kennis te maken met andere gelijkgestemden en met de coworking ruimte. Tegelijk leer je interessante tips & tricks die je de volgende dag meteen kan toepassen. Brain Bites zijn gratis voor mensen met een abonnement bij Studio Ko.

Dankzij het entertainend inlevingsvermogen van Rik leerden we gedragsvoorkeuren herkennen tijdens een gesprek. Zo kan je klanten en collega’s linken aan een bepaald kleur en deze verschillende types op een andere manier benaderen om elkaar beter te begrijpen en samen te werken. De workshop duurde een kleine twee uur, voorafgegaan met verrassingsbroodjes en enkele glaasjes rosé. Een gezellige avond met interessante mensen én heel wat bijgeleerd, deze is GETEST & GOEDGEKEURD.

Hou hun pagina in de gaten voor komende workshops!

📍 Deerlijksestraat 57