• Getest & goedgekeurd

Getest & Goedgekeurd: Pitch – karaokebar

Getest & goedgekeurd |

Tromgeroffel. De primeur van onze rubriek “Getest & Goedgekeurd” iiis … een avondje karaoke bij Pitch in Heule! 🎵 Faaame, I’m gonna live foreveeerrrr 🎵

Het leuke aan Pitch is dat je een geluidsdichte booth kan huren voor een avondje zingen zonder gêne. Geen groot podium middenin een café vol onbekenden, wel een eigen plek voor vrienden die zonder blozen Kylie Minogue willen imiteren. Gene stress vrienden, uiteraard deelde ik het eindresultaat met jullie 👆

Kenneth Soete opende zijn karaokebar als een van de eerste in Vlaanderen. Hij wou een karaokebeleving creëren op zijn puurst, zoals deze in Tokio of New York. Een privébooth in thema, discoverlichting op de beat, een state-of-the-artkaraoke systeem en een gezellige bar om na te genieten.

Ik wou graag het beeld dat mensen hebben van karaoke veranderen. We zetten in op een belevingsavond. Bij ons kom je niet zomaar, je beleeft iets.

Mijn vrienden en ik kozen voor de booth met thema The Yellow Submarine. Ik was aangenaam verrast door Keith zijn Nick Cave en het duet van Emma en Alexander! Ken je die jeugddroom om een band op te richten? Ja, die is er nu wel opnieuw 👩‍🎤

Feesten, zingen en ambiance. Meer moet dat eigenlijk niet zijn voor een memorabele avond. Het zat ook de kleine details. De muziek instrumenten in de booths, de leuke verassing na de karaoke. De persoonlijke felicitaties op je karaoke scherm (een aanmoediging was soms nodig bij Céline Dion). Pitch is een plek waar je je volledig kan smijten en op de tafel uit volle borst alle woorden van de Bohemian Rhapsody probeert te zingen.

In Pitch kan je trouwens ook terecht voor comedy avonden van topkwaliteit en live sport uitzendingen. Voor KVK supporters intussen een vaste waarde. Hou de Facebookpagina in de gaten voor updates.

Ben je nog op zoek naar een teambuildingactiviteit, feestje bouwen, of gewoon een geestig avondje uit? Dit is the place to be! Karaokebar Pitch is getest en GOEDGEKEURD!

Pitch is open op donderdag van 20u tot 23u en op vrijdag en zaterdag van 17u tot 1u. Donderdag geniet je trouwens van 20% korting en voor studenten is er altijd 5% korting. Reserveren op andere dagen kan, stuur een mailtje naar sing@thepitch.be.

📍 Moorseelsestraat 113a, 8501 Kortrijk