• Eten en drinken

Gezellige kroeg ‘t Koningshof

Eten en drinken |

Tijdens de wintermaanden kiest Jeldrik ervoor om de kroeg zo gezellig mogelijk te maken. In ‘t Koningshof kan je genieten van een ruime keuze aan aperitieven of proeven van een van hun 105 bieren. In samenwerking met de beheerders van de Neerbeekvallei, Rotersmeers en ‘t Schrijverke hebben ze drie mooie wandelingen uitgetekend en kan je bij de start een aperobox samenstellen en die meenemen op je wandeling.

We organiseren op verschillende data evenementen, zoals bingoavond en bierproeven. Je kan ook VIP tickets winnen voor thuiswedstrijden van KVK.

In de kroeg kan je ook cafésport doen, zoals tapbiljart en vogelpik. Er is ook een feestzaal beschikbaar die je kan afhuren voor allerhande evenementen, dit tegen een fatsoenlijke prijs, zonder al te veel regels en verplichtingen.

Nieuw is warme appeltaart, koude winterse tapasplank en warme hapjes.

‘t Koningshof is de ideale pitstop tijdens een fietstochtje door de Leiestreek! Gesloten op maandag en woensdag. Dinsdagvoormiddag open van 9u30 tot 13u30, donderdag en vrijdag van 16u tot 23u, en zaterdag en zondag open van 10u tot 23u.

📍 Bissegemplaats 7, Bissegem