• Shopping

Hello Vélo, your guide in e-bikes

Shopping |

De interesse voor e-bikes, zowel bij particulieren als bij bedrijven, heeft autodealer Vandecasteele geïnspireerd om vanaf nu ook volop in te zetten op e-bikes. Bij Hello Vélo vind je e-city bikes, elektrische bakfietsen, plooifietsen en speed pedelecs, zowel voor particuliere aankoop, als leasings of bedrijfsaankopen.

Wij weten al langer dat een tweede wagen niet hoeft, sommige mensen hebben meer aan een elektrische fiets.

Hello Vélo biedt een antwoord op de toenemende verscheidenheid in vormen van mobiliteit. Hun kwaliteit weerspiegelt zich ook in de aftersales waarbij Shimano hun vaste partner is in de werkplaats. Stef was zo vriendelijk om mijn remmen na te zien 😊

Door getraind personeel in te zetten in combinatie met het juiste gereedschap, kunnen wij onze service naar een hoger niveau tillen.

Ik schrik nog steeds van alle bijkomende kosten aan een auto. Hoewel ik heel graag fiets, is mijn bestemming soms net iets te ver waardoor ik toch mijn auto neem. Een elektrische fiets kan daar verandering in brengen. En plus, het is ook beter voor het milieu én zorgt voor een actievere levensstijl, net twee van mijn voornemens 😉

Hello Vélo is open van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 18u. Zaterdag alleen open in de voormiddag. Gesloten op zondag en maandag.

📍 Kuurnsesteenweg 107