• Wat te doen

Het Droombos, verhalen in de K 📚

Wat te doen |

In het kader van Boektopia, het nieuwe driedaagse boekenevenement in Kortrijk, richt de K een heus Droombos in. Je kan er elke zaterdag terecht voor een ontmoeting met een auteur. Er zal telkens een voorleesmoment zijn, met daarna de mogelijkheid om de boeken aan te kopen.

Het boekenpand wordt ingericht als een Droombos waar je je even in een totaal andere wereld waant. Je luistert op grasmatten en boomstronken naar auteurs, terwijl speciale geluids- en geureffecten de ervaring compleet maken. Aan de vitrine van het pand zijn kijkgaten bevestigd, zo kan je doorheen de week al komen piepen welk boek er die week wordt voorgesteld.

Het Droombos bevindt zich op de eerste verdiep en is open op zaterdag van 14u tot 17u. Er wordt gewerkt in slots van max. 30 minuten. Dit geeft iedereen de kans om aan te sluiten, gratis en zonder reservatie. Na het voorleesmoment is er ook de mogelijkheid om de boeken aan te kopen en een praatje te slaan met de auteur. De volledige planning kan je vinden op de Facebookpagina van de K.

Boektopia vindt plaats van 30 oktober tot 1 november in Kortrijk Xpo.