• Getest & goedgekeurd

Huidinstituut LAB ELLE

Getest & goedgekeurd |

Je kan bij LAB ELLE terecht voor huidverjonging, huidverbetering en permanente laserontharing. Ilse Derycke verzorgt met veel liefde jouw huid en is gespecialiseerd in microneedling, mesopeels, LED therapie, radiofrequentie, hydrabrasie en dermaplaning. Ze beschikt sinds kort over een nieuwe generatie lasertoestel, die werkt met een gekoelde kop, zodat een definitieve ontharing nog nauwelijks pijn doet. Momenteel zijn er ook mooie lanceringsacties! Tijd voor een me-time momentje 😌

Ouder worden kunnen we niet tegengaan, maar dan wel liefst op de beste manier. Ik help graag anderen zodat ze zich terug goed 'in hun vel' voelen.

Ilse werkt met wetenschappelijk onderbouwde toestellen, technieken en paramedische producten. Door een combinatie van deze verschillende technieken in één praktijk komt ze tot mooie resultaten.

Ik ben trots op mijn producten van Mesoestetic Pharma Group, waar ik écht doelgericht kan werken op een huidprobleem, dit zowel thuis als in het salon.

Van alle toestellen is de LED therapie mijn favoriet! Het herstelt, heelt en kalmeert de huid. Bijkomend stimuleert dit licht dopamine, waardoor jouw geluksgevoel gaat stijgen. Niet voor niets noemen ze dit 'the happy light' 😁 Ook het radiofrequentietoestel is super cool! Het werkt tot in de tweede huidlaag, daar bevindt zich collageen, elastine en hyaluron. Vanaf 25 jaar daalt eigen aanmaak en kunnen we dit stimuleren met de radiofrequentie, zodat je huid minder verslapt of rimpeltjes krijgt.

Onder het motto 'beter voorkomen dan genezen' is LAB ELLE toegankelijk voor alle leeftijden. Maak je afspraak via de website of contacteer Ilse op info@lab-elle.be of 0499/23.00.69

LAB ELLE is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Kortrijk kan gebruiken.

📍 Wulverikstraat 28