• Mijn Stek

Infoavond Zuytvelt (Wielsbeke) van Lapeirre Woningbouw

Mijn Stek |

Lapeirre Woningbouw bouwt in het ZUYTVELT in Wielsbeke zowel halfopen als alleenstaande woningen waarbij tijdloze architectuur, open ruimtes en veel lichtinval de grote troeven zijn. Kom het ontdekken op hun infoavond dinsdag 29 maart om 19u30 in brasserie Mauritz.

Zuytvelt is een charmant woonerf, met 24 hedendaagse woningen in een landelijke omgeving nabij de Nijverheidsstraat te Wielsbeke.

De kleinschalige verkaveling bevindt zich op een boogscheut van de dorpskern van Oostrozebeke en de oude Leie. Binnen de driehoek Oostrozebeke, Wielsbeke en Waregem geniet je van de nabijheid van winkels, scholen, ontspanning en werkgelegenheid op fietsafstand. Ook Gent en Kortrijk zijn via de verbindingswegen en E17 makkelijk te bereiken.

We kozen voor een mooie samenstelling van kleinere en grote percelen met oppervlaktes tussen 286 en 679 m², in een gezinsvriendelijk doodlopende straat.

Kies je graag uit één van de projectwoningen van Lapeirre of wens je te bouwen op maat? Schrijf je in voor hun infoavond dinsdag 29 maart om 19u30 via www.lapeirre.be/events of bel 051/26.36.86 voor een afspraak.

📍 Brasserie Mauritz, Spoorstraat 1, Wielsbeke