• Jobs

Job Alert ➡️ administratieve ondersteuning bij Fluvia

Jobs |

Met de brandweerhervorming smolten de gemeentelijke brandweerkorpsen in Zuid-West-Vlaanderen samen tot Fluvia, één hulpverleningszone die op diverse vlakken samenwerkt.

Met bijna 800 medewerkers staan we in voor zowel brand- als ambulancehulpverlening van 300.000 inwoners en 24.000 ondernemingen.

Brandbestrijding, hulpverlening en preventie zijn kerntaken van de brandweer. Om alles in goede banen te leiden is er naast het operationeel personeel ook een sterke administratieve ondersteuning nodig. Momenteel hebben ze drie vacatures open staan:

1) administratief coördinator personeelsbeheer (niv. B): Je behandelt het personeelsdossier en verwerkt met de collega-medewerkers de loonadministratie, toelagen en vergoedingen van zowel vast als vrijwillig personeel. Je hebt oog voor beleidsuitvoerend als beleidsvoorbereidend werk en werkt potentiële verbeterpunten uit. Alle details over deze vacature kan je hier raadplegen. 

2) administratief coördinator VTO (niv. B): De focus van de functie ligt vooral op het organisatorische luik van de dienst Vorming, Training en Opleiding. Je bouwt de dienst verder uit en ondersteunt de collega coördinator VTO en de officieren VTO. Alle details over deze vacature kan je hier raadplegen.

3) administratief medewerker VTO (niv. C): Je bent verantwoordelijk voor het registreren van gevolgde opleidingen in de voorziene software. Je staat in voor het digitaliseren van de behaalde brevetten en attesten en staat medewerkers te woord wanneer zij VTO-gerelateerde vragen hebben. Alle details over deze vacature kan je hier raadplegen. 

Een hart voor hulpverlening? Dan ben je misschien wel meer brandweer dan je denkt! Solliciteren kan tot en met 24 januari 2021.

📍 Doorniksesteenweg 214A (hoofdkantoor)