• Shopping

Klaar voor de feestdagen met Soldeur

Shopping |

Wie onze pagina volgt op Instagram, kon mijn enthousiasme voor de eindejaarsperiode al merken. Terwijl Kortrijk de kerstversiering bovenhaalt, ben ik intussen aan mijn eigen decoratie aan het denken. Dit jaar geef ik mijn eerste kerstdineetje en ik wil echt all the way gaan! Mooi servies, centraal bloemstuk, sfeerlicht, én een prachtig tafelkleed. Dan denk ik aan één adres: Soldeur.

28 jaar geleden startte ons mama met een stoffenwinkel, in de tijd dat de stof nog per kilo werd verkocht. Samen met mijn zussen en broer groeide Soldeur uit tot een gevestigde waarde.

Familiezaak Soldeur is één van de grootste stoffenwinkels in België. Je vindt er 500 m² oppervlakte aan stoffen in alle kleuren en kwaliteiten en meer dan 60 merken. Heidelinde Vereecke, een van de twee zussen in de zaak, neemt me mee naar het gamma stoffen speciaal voor tafelkleden, tafellopers en servetten. Mijn ecologisch zieltje was blij te zien dat Soldeur werkt met de OEKO-TEX certificatie en het GOTS-label die inzet op duurzame textielproductie.

We hebben uiteraard ook afgewerkte tafelkleden of kunnen op maat naaien. We hebben een ruime keuze aan linnen en stoffen op 280 cm breed.

Naaien is helaas niet zo aan mij besteed 😁 Een afgewerkt tafelkleed it is! Wie zich toch graag waagt aan een eigen creatie, kan een van de workshops volgen bij Soldeur.

Fan van het online aankoopverhaal? Surf dan naar Wild van Stof, de online stoffenwebshop van Soldeur. Ze hebben alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan. Volg hun Facebookpagina voor meer inspiratie.

📍 Zwevegemsestraat 97