• Wat te doen

Kortrijk Loopt in het Pinksterweekend, jij ook?

Wat te doen |
Illustration shows  the 'Kortrijk Loopt voor Think Pink' running event, Monday 10 June 2019, in Kortrijk. BELGA PHOTO JASPER JACOBS

De laatste editie van Kortrijk Loopt dateert al van 10 juni 2019. Gelukkig kunnen we in het Pinksterweekend opnieuw genieten van een coronaveilige editie van de loopwedstrijd. Het evenement vindt plaats op 23 en 24 mei en bestaat uit twee parcours.

Het Pinksterweekend wordt een sportief weekend in Kortrijk. Naast tal van coronaveilige alternatieven voor de normale Sinksenfeesten (denk aan De Veiligste Picknick, de Vitrine Rommelmarkt en de Spoetnik sessies) kunnen de sportievelingen zich opnieuw uitleven tijdens Kortrijk Loopt. Het bewegwijzerde parcours passeert langs de Leie en start en eindigt op het Nelson Mandelaplein.

Je kiest tussen twee formules: de ENGIE Kortrijk Loopt van 11,5 km voor €16 of die van 4,6 km voor €12. Daarnaast kan je bij jouw inschrijving ook kiezen om het goede doel te steunen en €5 extra te doneren aan Think Pink. Bij je inschrijving kies je ook al meteen je tijdslot. Je hebt keuze uit wel 12 aparte tijdsloten tussen 8.30u en 14.30u. Je resultaat komt achteraf op de website te staan, samen met de prestaties van de andere lopers.

Wil je ook meedoen? Schrijf je dan voor 23 mei in via http://bit.ly/kortrijkloopt2021.

Foto © Golazo (Jasper Jacobs – Belga)