• Shopping

Kunst in Huis

Shopping |

Onder de Budascoop vind je het Kortrijkse filiaal van Kunst in Huis. Een enthousiaste Siel Verhanneman ontvangt me met open armen om meer uitleg te geven rond het concept.

Voor 12 euro per maand huur je een uniek kunstwerk voor maximum één jaar. Je kan het werk ook aankopen als je het graag wil houden.

Met een Kunst in Huis abonnement kies je uit een ruime collectie schilderijen, tekeningen, foto's en objecten van hedendaagse kunstenaars en kan je die zo vaak ruilen als je wil. Ideaal ter opfrissing van jouw interieur of een nieuwe ijsbreker 😉 Dankzij deze formule kan je op een laagdrempelige manier kennismaken met kunst. Je kan ook uit de online catalogus reserveren en vervolgens bij Siel in Kunst in Huis Kortrijk ophalen.

Cadeautip: met onze kunstcheque schenk je vrienden of familie een uniek kunstwerk in huis.

Met de kunstcheque kunnen ze zelf kiezen uit de 5.000 kunstwerken. Kunst in Huis biedt kunstcheques voor 6 en 12 maanden aan, respectievelijk € 89 en € 159. Leg je samen met vrienden of familie of heb je een groter budget? Neem dan met hen contact op voor een oplossing op maat.

Kunst in Huis is open op woensdag van 12u tot 20u, vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u).

📍 Kapucijnenstraat 10B