• Shopping

Lente in De Kringloopwinkel!

Shopping |

Lentevibes, er is momenteel geen ontsnappen aan. Jeukende groene vingers, goesting in een eerste BBQ en de drang om van terras en tuin een ultragezellige hotspot te maken. Wil je de lente een uniek karakter geven met coole tweedehands spullen? Dan kan je in De Kringloopwinkel terecht. Op zaterdag 26 maart staat de winkel namelijk in teken van hun actiedag Lente in De Kringloopwinkel.

Tuin & terras: tuinmeubelen, kussens, tuingerief, BBQ, tuinkaarsen, massa’s decoratie … tot en met werkkledij.

Lenteschoonmaak: wie zich niet kan bedwingen om aan de lenteschoonmaak te starten, vindt er al het nodige om vuil en stof te lijf te gaan.

Stijlvol voorjaar: ben je toe aan een nieuwe outfit? In onze kledingrekken vind je zeker de nieuwe stijlvolle lenteoutfit die bij je past, inclusief zonnebril.

Studentenfietsen: tijdens Lente in De Kringloopwinkel kan je een studentenfiets kopen voor amper € 95. De fietsen zijn volledig nagezien en rijklaar gemaakt door Fietsencentrum Mobiel uit Kortrijk.

De Kringloopwinkel in Kortrijk is elke dag open van 9u30 tot 17u30, gesloten op zondag. Ruime parking in de Deerlijksestraat. Lente in De Kringloopwinkel vindt eveneens plaats in De Kringloopwinkel in Beveren-Leie, Menen Molen, Menen Markt, Zwevegem, Avelgem en Wevelgem.

📍 Gentsesteenweg 176