• Mijn Stek

Investeer in nieuwbouwproject ‘t Zuid, Harelbeke

Mijn Stek |

Op zoek naar een investering? Koop een van de 5 verhuurde nieuwbouwappartementen te Harelbeke en haal onmiddellijk rendement!

Voor project ‘t Zuid kiest projectontwikkelaar UrbanLink voor de combinatie van tijdloos en rustig wonen met als bonus een bruisende stad binnen handbereik. De vele facetten van de stad Harelbeke zijn een trekpleister voor jonge gezinnen die betaalbaar willen wonen op een boogscheut van andere steden.

Het nieuwbouwproject ‘t Zuid heeft zowel studio’s als appartementen. Een éénslaapkamer appartement is beschikbaar vanaf 161.500 euro, een tweeslaapkamer appartement vanaf 180.000 euro en een drieslaapkamer appartement vanaf 228.500 euro. Er zijn zowel boven- als ondergrondse autostaanplaatsen beschikbaar. Je kiest zelf de afwerking van het appartement, volledig naar jouw smaak en jouw wensen. Bovendien wordt er door BNP Paribas Fortis een garantie voor de voltooiing van de werken afgeleverd volgens de woningbouwwet. Zo ben je als koper of investeerder 100% zeker en kan je zonder zorgen toeleven naar de oplevering van jouw appartement. Investeren in een project van UrbanLink levert, door de perfecte afwerking en goeie ligging, steevast mooie cijfers op.

Interesse? Neem dan snel een kijkje op hun website voor meer informatie.