• Eten en drinken

Lunchlocal, samen gezond op het werk

Eten en drinken |

Cathy Jansens en Sara Van de Gucht van lunchlocal laten iedereen genieten van lekkere en lokale maaltijden op het werk. Met hun concept bieden ze bedrijven gezonde lunchformules aan. Lunchlocal stelt zelf de lunchboxen samen met gezonde voeding van landbouwers, producenten en chefs uit de streek. Cathy en Sara leveren de maaltijdboxen rechtstreeks op kantoor. Perfect voor een aangename middagpauze met collega’s, tijdens een meeting, teambuilding of netwerkmoment.

Voor onze boxen selecteren we verschillende producten zodat werknemers op één middag verscheidene lokale handelaars geproefd hebben.

Sara stapte sinds januari mee in het verhaal. Via haar schoonzus kwamen ze met elkaar in contact. Na de ontmoeting klikte het direct. Cathy en Sara zijn jonge veertigers, maar hebben beiden nog een kleintje rondlopen. Heel toevallig Pia en Pipa genaamd.

We kenden elkaar niet, maar het was liefde op het eerste gezicht (lacht). We voelen dat we op hetzelfde niveau zitten qua gezinswaarden en werkethiek.

Lunchlocal verkiest een zachte aanpak en Sara en Cathy bouwen goede relaties op met hun leveranciers en klanten onder het motto ‘samen zijn we sterker’. Met hun concept zetten ze lokale producenten in de kijker. Door bij lunchlocal te bestellen ontdek én ondersteun je hen.

We zijn transparant naar de klant toe omdat we ook achter onze leveranciers staan.

​Cathy en Sara bieden ook lunch & learn sessies aan. In een uur tijd geven ze tips & tricks om energieker doorheen de dag te komen en je energiepeil stabiel te houden, gevolgd door een lekkere lunch. Met de lunch & learn sessies willen ze medewerkers binnen een bedrijf, school, stadsbestuur informeren/motiveren/inspireren over “Gezondheid op het werk”.

Binnen een jaar verhuizen we naar de overkant, Rekollettenstraat 56. Een eigen stekje die we volledig naar onze smaak kunnen inrichten.

Lunchlocal levert bij bedrijven vanaf 4 personen. Ontdek het assortiment op www.lunchlocal.be/assortiment