• Shopping
  • Wat te doen

Margot zoekt een kerstkado: bij Lilith – vegan facials & more

Wat te doen |

Lilith Schietgat besloot tijdens corona haar leven een nieuwe invulling te geven en zich om te scholen tot schoonheidsspecialist. Zo startte ze haar salon Lilith – vegan facials & more. Zoals de naam doet vermoeden werkt Lilith uitsluitend met plantaardige, milieuvriendelijke producten.

Zorgen en verzorgen zit in mijn genen, zowel mijn mammie, tante en mama zijn allemaal schoonheidsspecialistes.

Je kan bij Lilith terecht voor massages, pedicure en verschillende gelaatsverzorgingen inclusief een epilatie van de wenkbrauwen én een zalige drukpuntmassage. Lilith geeft je advies om je huid beter te verzorgen, aangepast aan jouw huidtype. In haar etalage (en webshop) vind je een hele reeks natuurlijke, biologische producten. Mijn favoriet is het vitamine C serum, daar zitten actieve werkstoffen in die de huid gaan hydrateren en verstevigen, maar ook zorgen voor een egale teint.

Ik ben het meest trots op mijn gelaatsverzorgingen, misschien omdat ik er zelf ook van ontspan terwijl ik eigenlijk aan het werken ben.

Bij Lilith kwam ik volledig tot rust. Super comfy zetel, warm dekentje, een kussen onder de knieën om comfortabel te liggen. Lilith houdt rekening met de totaalbeleving en neemt ook echt haar tijd. Zo duurt een verzorging al snel langer dan een uur.

Ik werk met de kracht van de producten en mijn handen. Apparaten zal je hier niet terugvinden, ik ben voor een zachte en natuurlijke aanpak.

Momenteel loopt er een actie tot eind december. Bij het aankopen van een cadeaubon (minimum € 50), of van 2 producten, of bij het boeken van een afspraak, ontvang je een beloningskaart. Je krijgt met deze kaart -10% op een volgende behandeling naar keuze. Dit is dus het ideale moment om een eindejaarsgeschenk te kopen, je houdt er een beloning voor jezelf aan over 😄

📍 Rekkemsestraat 53, Marke