• Getest & goedgekeurd
  • Shopping

Margot zoekt een kerstkado: bij Lu•kaskraker, De Hele Santeboetiek

Shopping |

'De Hele Santeboetiek' is een eigen quizreeks van Lukas Demeersseman en kan online aangekocht worden in de webshop www.lukaskraker.be, althans de eerste aflevering: MERRY QUIZTMAS. Op kerstavond spelen we met de familie altijd een leuk spel tussen hoofdgerecht en dessert, dit keer viel de keuze op een quiz, en wat voor één! Het unieke concept van Lukas is echt de max! In de aflevering speelt hij de quizmaster en moeten wij alleen maar antwoorden met onze smartphone, … en winnen uiteraard. Mijn familie is best wel competitief. In de loop van 2022 volgen nog meer afleveringen/quizzen.

Door de lockdown organiseerde ik Quarantaine Quizzen. Vanwege het succes liet ik dit quizplatform ontwikkelen, 'De Hele Santeboetiek'.

Via de website koop je een quiz en speel je thuis vanuit de luie zetel. Bij 'De Hele Santeboetiek' kan iedereen meedoen omdat Lukas fungeert als quizmaster. Zo maakt hij ook grapjes en woordspelingen, en geeft hij meer duiding bij de vragen. Per persoon betaal je € 4, terwijl je bij de concurrentie vaak een vaste prijs betaalt per quiz.

Je kan dus perfect als koppel quizzen, dan betaal je uiteraard minder dan een groep vrienden met 20 personen.

Zelf geen fan van quizzen, maar jouw Secret Santa wel? Je kan ook een cadeaubon kopen! Zij kunnen die vervolgens in de webshop inwisselen voor een quiz. Say hi to some quality time! 👉 www.lukaskraker.be/#/santeboetiek