• Shopping

Margot zoekt een kerstkado: in Passion Home Linen

Shopping |

Mijn ouders hebben dus al jaaaren dezelfde dekbedovertrekken. Tijd voor iets nieuws! Natalie en Wim, als jullie dit lezen, mijn kerstcadeau wordt dus een prachtig bedlinnen in brushed satin van Passion Home Linen. Het kleurtje blijft nog een verrassing 😉

Sophie en Gilles Parmentier zetten met Passion Home Linen de familiezaak verder. Naast Deerlijk en Ieper vestigden ze zich twee jaar geleden in ons bruisend Kortrijk.

Jaarlijks brengen we twee trendy seizoenscollecties uit. Naargelang het seizoen wordt gespeeld met nieuwe tinten en andere wevingen.

In de winkel vind je in de Timeless en Hotel Collection ook tijdloze en klassieke designs. Eerder fan van strakke prints? Dan is de lifestyle collectie in samenwerking met Belgische designer Chris Mestdagh misschien wel jouw ding. Ook voor kids is het wegdromen met unicorns, dino’s, vliegtuigjes, glow in the dark effecten, enz. Voor elk wat wils!

De collecties worden aangevuld met nachtmode en decoratie. Alles wat je nodig hebt om het gezellig te maken thuis.

“Designed with love in Belgium, produced in Portugal” is de slagzin van Passion Home Linen. Het puur Belgische design wordt gerealiseerd dankzij duurzame, milieuvriendelijke en eerlijke productie in Portugal. Iedere collectie is telkens Oeko-TEX en GOTS gecertificeerd. Dat horen we graag! 🙌

Passion Home Linen is in de week open van 10u tot 13u en van 14u tot 18u. Op vrijdag en zaterdag doorlopend open van 10u tot 18u30. Gesloten op dinsdag en zondag.

📍 Sint-Jansstraat 15