• Shopping

Margot zoekt een kerstkado: in Twist by Nys

Shopping |

De laatste week voor kerst gaat bijna in! Gezien de drukke agenda van mijn papa, schakelt hij mijn hulp in bij het zoeken van een mooie halsketting voor oes moederken. Nys is een gevestigde waarde op vlak van horlogerie en juwelen in Kortrijk. Om een breder publiek te kunnen bedienen hebben ze besloten om de zaak die zich vroeger in de K bevond, te verhuizen.

Twist by Nys is nu te vinden in de Lange Steenstraat, de stijl en filosofie van Nys komt zo beter tot haar recht.

Bij Twist by Nys wordt de collectie geselecteerd door Pauline en Lukas. Ze volgen de smaak en stijl van het stad op de voet en houden rekening met de nieuwste trends. Pauline zag me wat verloren ronddraaien en stond me onmiddellijk bij met advies. Een passend juweel uitkiezen is niet mijn beste eigenschap, dus alle tips van Pauline waren welkom. Zo belandden we uiteindelijk bij de collectie van 24Kae.

We moedigen de mensen aan om lokaal te kopen omdat de beleving in de winkel nog altijd anders is dan online shoppen.

In de collectie van 24Kae vind je sieraden in een klassieke, vintage stijl en zie je ook de liefde van Kae Sutherland voor beige en pastel tinten. Alle items zijn handgemaakt en garanderen de beste kwaliteit. Het leuke aan deze juwelen is dat ze eigenlijk bij elke leeftijd passen, dus kocht ik er ook een voor mezelf. Hoe cute is dit, matching halsketting voor mama en dochter. Koester dit moment moederken! 🥰

📍 Lange Steenstraat 40