• Shopping

Margot zoekt een kerstkado: in Viva Sara Shop

Shopping |

Wat gestart is als tijdelijke winkel in de Korte Steenstraat krijgt de Viva Sara Shop er nu een permanente plaats. In de winkel vind je de vertrouwde koffie- en theesmaken, maar ook leuke cadeaus voor de eindejaarsperiode. Ik weet dat mijn Secret Santa heel graag koffie drinkt, dus hier ben ik aan het juiste adres voor een origineel en stijlvol cadeau!

Door het succes van de webshop en de horecazaak Viva Sara Kaffée was het openen van een nieuwe handelszaak een logische stap voor broers Peter en Bart Deprez.

We werden te vaak geconfronteerd met wachtrijen bij de ingang van de koffiezaak, waardoor we onze klanten niet langer konden bedienen zoals het hoort.

Wie graag online bestelt, kan sinds november in deze winkel de producten ophalen. Zo is er ook een fast lane voorzien om vlot en makkelijk bestellingen op te halen. In de winkel vind je naast het uitgebreid gamma aan koffie en thee (150 soorten!) ook mooie serviezen, hippe accessoires en koffie- en theeapparaten. Voor mijn geschenkje stelde ik een pakketje samen met verschillende koffiesmaken, twee leuke tassen en een zakje met madeleinekes.

We proberen het verhaal van de koffie- en theeboer zo kort mogelijk te houden, 70% van onze koffie kopen we reeds rechtstreeks aan.

De Viva Sara Shop is open van maandag tot zaterdag, telkens van 10u tot 18u. Je kan ook online bestellen en afhalen via www.vivasara.be.

📍 Korte Steenstraat 2B