• Shopping

Margot zoekt een kerstkado: online op EGOMANIAC

Shopping |

In mijn zoektocht naar leuke kerstcadeaus was ik bijna mezelf vergeten 😁 De zussen Lieselot en Katrijn Vandecappelle, de kracht achter EGOMANIAC, ontwerpen kledij voor volwassenen en kinderen en bedrukken deze met grappige en gepersonaliseerde creaties. De bedrukking wordt aangepast aan de wensen van de drager van het kledingstuk, de egomaniac en kan dus iets volledig nieuws zijn, buiten de collectie. Alles wordt op maat gemaakt. Voor de productie van de kledij werkt EGOMANIAC uitsluitend met lokale leveranciers.

We betalen liever iets meer voor kwaliteit dan mee te werken aan de sweatshop mentaliteit.

Als grafisch vormgeefster startte Lieselot op aanvraag van familie en vrienden met het ontwerpen en bedrukken van leuke T-shirts. De mond-aan-mondreclame deed al snel haar werk. Haar oog voor esthetiek, gecombineerd met haar gevoel voor humor viel blijkbaar goed in de smaak.

EGOMANIAC is eigenlijk spontaan ontstaan in 2006 en sindsdien gestaag gegroeid met medewerking van mijn zus Katrijn.

Het bijzondere aan EGOMANIAC is dat ze er telkens in slagen om unieke producten te lanceren en trendsetter te zijn. Een mooi voorbeeld zijn de gepersonaliseerde zwembroekjes waarop de naam van het kind en het telefoonnummer van de ouders is bedrukt. Deze zwembroekjes zijn een ware rage en zorgen ervoor dat kids niet meer verloren lopen op het strand.

Check hun webshop op www.egomaniac.be!