• Shopping

Margot zoekt (last minute) een kerstkado: in Museumshop Texture

Shopping |

“Je hebt toch al een cadeau gekocht voor Saartje, hé?” “… euhm, ja? 😬”
Snel naar de winkel die al even op mijn lijstje staat, de museumshop van Texture! Je vindt er unieke, handgemaakte linnen producten én de aankoop is een duwtje in de rug van het museum.

Gezien het last minute-gehalte moest ik naar Texture zelf rijden, maar ze hebben ook een webshop. Dus heb je geen tijd om langs te gaan, maar wel benieuwd naar het aanbod, blader dan even door hun online webshop. Je vindt er bijvoorbeeld een tafelloper die je vasthecht aan de gast tegenover jou en die meteen ook dienst doet als een stijlvolle bavet 😄 maar ook herbruikbare koffiefilters, een set linnen handdoeken met bijpassende vaatdoek, een vlinderdas uit de collectie van Bowking en nog zoveel meer. Natuurlijk ben je ook van harte welkom ter plaatse om zelf te snuisteren in alle hoekjes en kantjes. Zie je iets dat je graag wil kopen, spreek dan gerust een museummedewerker aan, ze helpen je verder.

Open van dinsdag tot en met zondag, doorlopend van 10u tot 17u. De shop is vrij toegankelijk, je hebt geen toegangsticket voor het museum nodig.

📍 Noordstraat 28