• Eten en drinken

Moederdag vier je dit jaar met een heerlijke brunchbox

Eten en drinken |

Heb jij nog geen cadeau voorzien voor Moederdag, maar wil je jouw mama, plusmama, schoonmama, pleegmama, oma, … wel nog eens graag in de bloemetjes zetten? Dan hebben wij een leuke tip voor jou: het Moederdag-brunchpakket van Malmo!

Na de Paasbrunch komt Malmo nu ook af met een exclusieve brunchbox voor Moederdag. Hun “Malmo's mama box” zorgt voor een ideale, ontspannen start van de dag voor die speciale moederfiguur in jouw leven. Wij vinden het alvast een ideaal cadeau, want het is zoals het gezegde gaat: “Liefde gaat door de maag”!

Wat mag je nu allemaal in de brunchbox verwachten? Wel, je vindt er versgeperst fruitsap, cava, American pancakes, kaneelbroodjes, hartige muffin met zongedroogde tomaatjes en geitenkaas, homemade chocolademousse, wortel spread met gember en limoen, smørrebrød met zalm en komkommer en nog heel wat meer. Zo’n speciale brunchbox kost €25 per persoon en moet minstens 24 uur op voorhand besteld worden. Ze zijn beschikbaar op 8, 9 en 10 mei en bij levering betaal je €5 extra.

Alvast een fijne moederdag gewenst aan alle mama’s en mama’s in spe! 💕

Foto © Malmo