• Eten en drinken

Moodis, cocktail- en loungebar 🍹

Eten en drinken |

Kortrijk heeft er sinds 2019 een kleurrijke horecazaak bij. Uitbaters Anuka Zamanbyek en Nick Vanderhaeghe openden in de Wijngaardstraat Moodis, een loungebar die gespecialiseerd is in de betere, betaalbare cocktails en mocktails. Anuka trok een maand naar Amsterdam om er cocktails te leren maken in de European Bartender School.

We vonden dat er in Kortrijk een leuke loungebar ontbrak waar mensen rustig kunnen genieten met een lekkere cocktail of een goed glas wijn.

Moodis werkt uitsluitend met verse producten waardoor de kwaliteit en presentatie van hun cocktails altijd een schot in de roos zijn, en ik kan dat beamen! Mijn favoriet is de Pornstar Martini, op basis van wodka en passievrucht. Opgepast, neem eerst wat tapas zodat die niet te snel naar je hoofd stijgt 😄

Op regelmatige basis plannen ze ook hun resident DJ Nameless in die wat aangename beats draait. Ideaal om de vrijdag- of zaterdagavond in te zetten. De verlichting in de zaak veranderd trouwens subtiel van kleur! Alleen al voor leuke sfeerfoto’s moet je bij Moodis zijn.

We trachten onze klanten vooral een beleving te bieden van bij het binnenkomen tot een simpel bezoek aan het designtoilet.

Moodis is open op donderdag en vrijdag van 17u tot 2u, zaterdag van 16u tot 2u en zondag van 16u tot 0u.

📍 Wijngaardstraat 1C