• Getest & goedgekeurd
  • Shopping

Nieuwjaarsresolutie: gezonder eten dankzij diëtiste Joséphine Debruyne 🙌

Shopping |

Eén van de populairste goede voornemens is ‘gezonder eten’, maar met een overaanbod aan diëten is het moeilijk te bepalen wat werkelijk gezond is en wat past bij mijn lichaamstype en levensstijl. Exact het gedacht van diëtiste Joséphine Debruyne.

Er doen gigantisch veel diëten de ronde die potentieel een desastreus gevolg kunnen hebben. Daar wou ik iets aan veranderen.

Ik kook graag voor anderen, maar voor mezelf lijkt het steeds een opgave. Vaak vind ik ook de tijd niet voor een uitgebreide mise-en-place 😅 Een gekend probleem, dus stelt Joséphine de Equilibre 3 vervangmaaltijden voor, gemaakt door een klein Belgisch bedrijf, opgericht door diëtistes. Met deze maaltijden en shakes val je op een verantwoorde manier af, zonder honger. Wat belangrijk is voor een goed resultaat op lange termijn.

Met volwaardige vervangmaaltijden krijg je alle voedingsstoffen binnen en geef je jouw vermageringsproces een echte boost.

Naast de maaltijdvervangers van Eq3, biedt haar praktijk ook beweging aan op de Vacushaper. Joséphine wou afstappen van de traditionele diëtistenpraktijk en kiest voor een ruimer aanbod om iedereen de kans te geven zijn of haar ideale traject te vinden.

Samenhang en centralisering is heel belangrijk om goede resultaten te bereiken, dat houdt dus zowel voedingsadvies als beweging in.

Diëtiste Joséphine Debruyne is open op maandag van 14u tot 20u, dinsdag en woensdag van 8u30 tot 20u, donderdag van 8u30 tot 19u30, vrijdag van 8u30 tot 18u en zaterdag 9u tot 12u. Maak een afspraak via deze link.

📍 Rijselsestraat 21