• Getest & goedgekeurd

Nieuwjaarsresolutie: meer sporten bij Dominance πŸ™Œ

Getest & goedgekeurd |

De volgende clichΓ© op mijn lijstje met goede voornemens is meer sporten πŸ’ͺ Zo kwam ik terecht bij de fitness van Sebastien Djeddah aka Coach Shreddah: Dominance.

Ik wou van mijn passie mijn beroep maken en een fitness starten die zich puur concentreert op krachttraining en spieropbouw.

De zaal staat vol met unieke, professionele old school fitnessapparatuur. Sommige met toepasselijke bijnaam β€œThe Iron Man” πŸ˜„ Dominance Fitness biedt verschillende abonnementen en coaching formules aan om mensen te helpen met hun doel. Door middel van voedingsadvies, voedingsschema's en personal training kan je volgens Seba heel snel je lichaam veranderen.

Als vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon ben ik altijd aanwezig en adviseer ik mijn leden bij het correct uitvoeren van oefeningen.

Bij Dominance heerst een soort community gevoel, er wordt veel met elkaar gebabbeld en gelachen. Het all-in coaching pakket is speciaal gemaakt om leden te helpen hun ideale shape te behalen binnen een bepaalde periode. Dit bestaat uit voedingsbegeleiding en lichaamsopmetingen gecombineerd met personal trainingssessies.

Dominance is elke dag open van 9u tot 21u, in het weekend tot 17u. Je kan een eerste proefsessie gratis uitproberen.

πŸ“ Ter Ferrants 30, Kuurne