• Eten en drinken

Nieuwkomer in Kortrijk: gezonde foodbar

Eten en drinken |

In Kortrijk kennen we sinds kort een nieuw adresje waar we lekker gezond en duurzaam kunnen eten. Cotton Kitchen opende de deuren van hun nieuwe zaak in de Spinnerijstraat 103 op 23 november en sindsdien bieden ze een lekker en afwisselend take-awaymenu aan. Wat is jouw favoriete gezonde adresje in en rond Kortrijk? 😋

Wie zijn de ondernemers nu precies achter Cotton Kitchen? Koppel Thijs Gelaude en Chaëlle Danneels zijn zelf jonge ouders en grepen vroeger vaak naar fast food. Toch houden ze veel meer van gezond en heerlijk eten met voldoende afwisseling. Met hun nieuwe zaak proberen ze dit dan ook aan te bieden. Thijs volgde een opleiding in de hotelschool Spermalie en werkte daarna in (sterren)restaurants Bartholomeus, ‘t Zilte, Kommilfoo en Hertog Jan. Je vond hem zelfs even in Singapore, maar gelukkig voor ons is hij teruggekeerd naar Kortrijk! Daar focust hij nu op creatieve gastronomie met lokale topproducten.

Is je interesse gewekt en wil je dit adresje zelf eens uittesten? Dan vind je hun afhaalopties op http://bit.ly/afhaalcottonkitchen. Smakelijk!

#mijnstadkortrijk #horeca #lovelocal #takeaway

Foto © Cotton Kitchen