• Weetjes

Op zwier met Margot

Weetjes |

Welkom bij de nieuwsbrief van Mijn Stad Kortrijk! 🎉🎉🎉 Vanaf nu kan je hier wekelijks een column lezen over mijn avonturen. Here we go!

Laten we deze column starten met het niveau van mijn humor:

“Juf, ik heb een parkiet die haar naam kan zeggen!”
“Ah, vertel eens Margot, hoe heet ze?”
“Fwiet.”

Padum tsss. … Wil je wel een beetje lachen?

Alez bon, terug naar onze stad Kortrijk. Deze week heb ik zoveel beleefd! Ik dacht een drenkeling te horen in de vaart, maar het bleek om georganiseerd kanaalzwemmen te gaan. Wisten jullie dat dit kon in Kortrijk? Het ziet er wel leuk uit, kzoe wel ke durvn. Geïnteresseerden kunnen informeren bij de Kortrijkse triatlonclub. Oh ja, ik vond intussen opnieuw enkele bronzen beeldjes van de ZieMietoer. Eentje bij de vaart zelf, ter hoogte van het open zwembad.

Op Duurzame Dinsdag leerde ik ons Johan kennen van Zonder Meer. Ik heb daar een potje falafelmix zien blinken, jongens, ik ga binnenkort eens terug om mijn toer te doen. Vergeet wel jullie eigen potjes en zakjes niet, Zonder Meer is namelijk een verpakkingsvrije winkel.

Komende week staan opnieuw leuke activiteiten op de agenda. Ruben geeft me een rondleiding door het atelier, productiehuis en publiek huis van het vernieuwde Bolwerk. Woensdag test ik de gezelschapspellen uit van Crafty Potions, al dan niet met een pint in de hand. Dag daarop laat het jong geweld van Operatiekwartier me kennismaken met radiomaken. Vrijdag start onze rubriek “Getest & Goedgekeurd”, hou jullie vast, de primeur is karaoke bij The Pitch in Heule. Zin in! 🎵 Faaame, i’m gonna live foreveeerrrr 🎵