• Eten en drinken
  • Weetjes

Ontdek de office spots van Kortrijk

Weetjes |

De meeste van ons werden de voorbije periode geconfronteerd met telewerken. Hoewel van thuis uit werken efficiënt en comfortabel is, soms willen we toch eens ons vertrouwde stulpje verlaten en inruilen voor een andere omgeving. Hieronder de aanraders van Gaël Agneray. Ik kwam met hem in contact via Festival for Friends.

Hi Margot! Ik las je artikel over het delen van leuke plekken en ik moet zeggen ik heb er de afgelopen jaren een aantal ontdekt doordat mijn werk mij volledig naar Home Office heeft gebracht. Hierbij een aantal leuke plekken!

Bar Vestiaire (op 1ste verdiep): kan je heerlijk alleen werken maar toch de vibe voelen van de stad waar mensen binnen en buiten komen. Met wat leuke muziek gaat je werkdag zo voorbij!

Malmo: Als je op terras kunt zitten in de zomer is dit een leuke plek net uit het centrum maar met voldoende passages. De koffies zijn er heerlijk net zoals die echte American Pancakes 🤤

Kaffee Damast: binnen staat de toog mooi centraal in het midden en kan je er heerlijk lunchen of dineren. Leuke ontmoetingsplaats als je een meeting hebt!

Boekenhuis Theoria: als je iets meer rust wilt, maar toch in een mooi kader raad ik deze zeker aan. Bar is open voor een koffie of een frisdrankje.

Julia's: daar heb ik een grootstedelijk gevoel. Veel passage, fijn binnen zitten vlak aan het station, gratis wifi en leuke en spontane bediening!

Viva Sara: op de Grote Markt vind je achter de gevel van Viva Sara een royaal interieur. Deze plek raad ik aan voor meetings, en uiteraard voor het ruim aanbod aan koffies.

Salie (Hangar K): bij foodbar Salie – Food by Mali kan je bij mooi weer buiten zitten op het terras. Voor een betere focus zit je misschien beter binnen, daar zijn verschillende tafels voorzien en zit je meer in de werksfeer van Hangar K.

Als mensen nog toffe office spots kennen, laat het me zeker weten! Altijd fijn om nieuwe plekjes te ontdekken in ons Kortrijk.