• Mijn Stek

Ontmoet Eline en Hendrik van Henry Houser 🏘️

Mijn Stek |

Gisteren kennisgemaakt met Hendrik en Eline, de kracht achter Henry Houser! De grootmoeder van Hendrik pionierde in de jaren zestig al als vastgoedmakelaar avant la lettre in de Onze-Lieve-Vrouwestraat. In de voetsporen van zijn grootmoeder en ouders en met ruime ervaring als bestuurder van een vastgoedgroep, startte Hendrik samen met zijn vrouw Eline een eigen zaak. Het initiële idee was een persoonlijke en professionele aankoopbegeleiding, maar door de sterke vertrouwensband die Eline en Hendrik met hun klanten opbouwen, werd ook ingezet op de verkoop van hun gewezen of toekomstige woning.

Daarbij koppelen we een authentieke aanpak aan een digitaal, hedendaags verhaal. We verkopen elke woning of bouwgrond alsof het voor onze eigen familie zou zijn.

Eline en Hendrik staan open voor elk type woning, de rode draad in het Henry Houser verhaal is het type klant. Mensen die met hun concept een klik hebben, goed begeleid willen worden, no-nonsense zonder verkooppraatjes. Henry Houser focust zich vooral op de marketing van de huizen en appartementen die ze voor hun klanten mogen verkopen: transparante presentatie, fotografie, een eigen website, enz.

Op zich maken wij weinig publiciteit voor Henry Houser. Het verhaal van de klant en hun woning is voor ons belangrijk, niet ons merk bekend maken.

Hendrik en Eline zetten in op een zeer persoonlijke begeleiding. Bij de verkoop van een woning wordt een volledige dag vrijgehouden om bezoeken in te plannen in plaats van met twintig op twee uur tijd te drummen. Geïnteresseerden worden individueel rondgeleid en kunnen op hun gemak verkennen met Eline, Hendrik of iemand van hun team.

We merken dat er kleine vriendschapjes ontstaan met onze klanten. Elk jaar organiseren we dan ook ‘Henry Houser Trakteert’ om hen nog eens te bedanken en wat bij te praten.

Contacteer Henry Houser