• Weetjes

Op zwier met Margot

Weetjes |

Welkom bij de nieuwsbrief van Mijn Stad Kortrijk! πŸŽ‰ Lees hier wekelijks een column over mijn avonturen. Here we go!

RAADSELTIJD!

"Wat begint met een T en eindigt met een T en zit er vol mee?
Een theepot."

Werken mijn inleidende mopjes eigenlijk voor iemand? Of is het eerder "πŸ™„…"?

De nazomer is precies echt gedaan hé, maar dat houdt me niet tegen om Kortrijk voor jullie te ontdekken en beleven. Wisten jullie dat er boven de Buda Kitchen een dakterras is? Met panoramisch zicht op de Leie en de binnenstad. Ook LEEFWERK laat zich niet kennen. Niels en Roman palmen acht weken lang het Schouwburgplein in. Ze bouwen negen lage podia, ieder podium weerspiegelt een functie van een schouwburg: een foyer, een communicatiedienst, een tribune enzovoort. Iedereen die langskomt mag één van de ruimtes inpalmen en er hun podium van maken.

Deze week leerde ik Free kennen van ODE'S, hoogzwanger! 😊 Binnen een kleine zes weken zal Free bevallen en zal ODE’S even gesloten zijn, maar daarna is de foodbar klaar voor een nieuwe boost. De kaart wordt vernieuwd met allerlei lekkere warme gerechten, maar de bagels blijven sowieso op de menukaart.

Volgende week maandag is Werelddierendag. Als catmom kan ik niet wachten om Marvin en Jack aan jullie voor te stellen 😸 Doen jullie iets leuk voor jullie huisdieren? Tag @mijnstadkortrijk!

En zoals altijd … leuke adresjes, events, of ben jij een Kortrijkzaan in de kijker? ➑️ margot@mijnstad.be of contacteer me via de socials.