• Weetjes

Op zwier met Margot

Weetjes |

Welkom bij de nieuwsbrief van Mijn Stad Kortrijk! 🎉 Lees hier wekelijks een column over mijn avonturen. Here we go!

Elaaa, toch nog zo'n slecht weer niet hé. Ik dacht even dat de nazomer ten einde was, maar kijk eens aan, deze ben ik aan het schrijven met het zonneke op mijn gezicht.

Deze week weer heel wat van Kortrijk ontdekt en beleeft. Een pintje (of twee) gaan pakken bij Laurent van café De Klokke, een aimabele kerel met een goed gevoel voor humor. In De Klokke kan je trouwens kiezen uit meer dan vijftig verschillende bieren 🍻 Intussen ben ik met vrienden een datum aan het zoeken om eens een spel te spelen bij Crafty Potions. Ik ben ook heel benieuwd naar zijn signatuurcocktail ‘Essence of Darkness’. Tijdens het triestig weertje van dinsdag wou ik graag wat meer onder mensen werken, daarvoor kon ik terecht bij Studio Ko, een collegiale coworking ruimte. Sympathieke Anja bood me direct een warme koffie aan 😊

Herinneren jullie zich nog het artikel van de kattenhuisjes in het Plein? Elke dag komt een vrijwilliger de katjes voederen. Het was even gissen naar deze weldoener, maar kijk eens aan, eindelijk hebben we Tijl Beulque gevonden. Kennen jullie iemand met een straf verhaal? Laat het me zeker weten en misschien worden zij wel de volgende 'Kortrijkzaan in de kijker'!

Fijn weekend 👋