• Weetjes

Op zwier met Margot

Weetjes |

Welkom bij de nieuwsbrief van Mijn Stad Kortrijk! 🎉 Lees hier wekelijks een column over mijn avonturen. Here we go!

Klaar voor het volgende mopje?

Jan komt aan een hangbrug. Er staat een bord “max. 1 persoon”. Hij waagt het erop en steekt de brug over, maar halfweg valt Jan naar beneden. Doorweekt staat hij op en ziet een tweede bord. “Een verwittigd man is er twee waard.”

… hihi?

Jah, dan maar terug naar Kortrijk. Woensdag ben ik 27 jaar geworden! 🥂🥳🎂 Ik had geluk met het weer hé! Op het dakterras heb ik met mijn vrienden kunnen genieten van een bbq en de nazomer.  

Dag erna ben ik (en een mini-kater) met Ludo van Operatiekwartier gaan lunchen bij Food by Loesje. De zoete aardappel met geroosterde groentjes en feta is echt zó lekker! Hij vertelde me over de werking van de on- en offline radiocommunity en dat iedereen met een link met muziek en Kortrijk in aanmerking komt om eens een uur op zondag te draaien. Ruik ik daar een nieuwe “Getest & Goedgekeurd”?

Zeg, geklapt van goe eten, Salie – Food by Mali is ook echt de moeite. Je vindt de foodbar in Hangar-K. Als dessertje raad ik de homemade vegan snickers aan. Maar euh, dat urban influencing, dat is precies wel niet goed voor mijn lijn. Chance dat ik morgen naar Festival for Friends ga, kan dan de snickers eraf dansen. Zin in! 🤸‍♀️

Volgende week is World Vegetarian Day. Waar zitten mijn mede-veggies? 💚 Iemand leuke aanraders? -> margot@mijnstad.be of contacteer me via de socials.