• Shopping

Opendeurdagen bij Poolboy ๐ŸŽ‰

Shopping |

Sebastien, Jason en Thibault hebben een innovatief 2-in-1 businessconcept uitgewerkt onder de namen Poolboy en Lemongrass House. Ontdek vrijdag en zaterdag, van 10u tot 21u, hun aanbod aan uitzonderlijke producten en diensten, en geniet van 10% korting!

Poolboy is een totaalconcept voor alles in en rond het zwembad. In hun drive-in store vind je alles, van onderhoudsproducten tot zwembadpompen, maar ook lifestyle producten zoals jacuzzi's, sauna barrels en onderwater scooters. Ook de doe-het-zelf zwembadbouwer kan bij hen terecht voor allerlei benodigdheden, of voor advies en begeleiding. Daarnaast bieden ze onderhoudscontracten aan op maat van de klant. Dit met een innovatieve app die monitort wanneer nieuwe onderhoudsproducten nodig zijn.

Mensen moeten kunnen genieten van hun zwembad zonder zorgen. Zorgeloos zwemplezier, daar doen we het voor.

Met hun tweede concept Lemongrass House zijn ze exclusief verdeler voor Belgiรซ. Het is een lijn van 100% natuurlijke body care en wellness producten. Vers, met de hand gemaakt, kilo per kilo. De producten zijn sulfaat en parabenen vrij en niet getest op dieren. Het gamma omvat face, body en hair care, bath & shower, massage oils, home fragrances, essential oils en pet care.

Sustainable, fair trade, en bovenal natuurlijke wellness producten. Ons doel is het product aan een toegankelijke prijs op de markt te plaatsen.

Open van 10u tot 18u30, gesloten op dinsdag en zondag.

๐Ÿ“ Plein 32