• Weetjes

Oproep aan alle stadsartiesten in Kortrijk

Weetjes |

Kortrijk bulkt van het artistiek talent. Het is echter niet altijd evident voor artiesten om podiumervaring op te doen. Daarnaast zijn er meer dan tweehonderd comités die jaarlijks een feest organiseren. Met de creatie van een nieuwe lichting 'Stadsartiesten' worden beide partijen met elkaar verbonden. Op die manier hoopt stad Kortrijk de drempel te verlagen voor artiesten en hen in contact te brengen met de vele organisatoren van buurtfeesten. Elke inwoner van Kortrijk die een buurtfeest organiseert, kan vanaf 2022 eenmaal per jaar een waardebon gebruiken om Stadsartiesten te vergoeden.

Ben jij een artistiek talent in muziek, dans, dj, straattheater, kinderanimatie, circus of cabaret? Word deel van de nieuwe lichting Stadsartiesten voor 2022! Stel je hier kandidaat voor 1 december.

De Kortrijkse artiesten die worden opgenomen in de selectie krijgen een promotieplatform aangeboden. Hiermee kan je jouw act onder de aandacht brengen van potentiële organisatoren en jouw speelkansen vergroten 🎪🎭🎤🎷