• Eten en drinken

Pasta Queen, dagverse sauzen en homemade pasta 🍝

Eten en drinken |

Julie en Rahman openden vorige week Pasta Queen, ze serveren er dagverse gekrulde fusilli pasta, met tien variëteiten aan dagverse sauzen. Je kan in de pastazaak kiezen tussen – diep ademhalen – Alla Trapanese (pesto), Bangkok (rode curry en kip en Thaïse groenten), Bologna (bolognese en rundergehakt), Bombastic (arrabbiata), Campania Vongole (venusschelpjes), Caseus (vier kazen), Erbe Si Salmone (kruidenkaas en gerookte zalm), Frutti Di Mare (zeevruchten), Pollo Ai Funghi (kip en champignons) en Romana (carbonara van het huis).

We zetten elke maand een suggestie op onze kaart, om te blijven variëren. Vanaf januari zetten we ook vegan pasta op de kaart.

Op het vlak van kaas kan je kiezen uit parmezaan, gruyère en lekkere pecorino. Je kan ook extra toppings kiezen zoals citroenzeste, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en sesamzaadjes. Mijn favoriet is de pesto! Dat was echt in geen tijd op, gelukkig was ik alleen, ‘t was geen proper zicht.

We testen graag nieuwe smaken en combinaties uit en willen onze passie voor pasta met Kortrijk delen.

De groenten van Julie en Rahman zijn steeds vers en worden wat verder op de Veemarkt aangekocht bij Isabelle. Ook hun limonade is van de streek! Kennen jullie al de Skoll-limonades van Kortrijks duo Victor en Jochen?

Voor wie soms eens een hongerke heeft in de namiddag heb ik goed nieuws, Pasta Queen is van maandag tot zaterdag doorlopend open van 11u30 tot 20u30.

📍 Kleine Sint-Jansstraat 9