• Eten en drinken
  • Wat te doen

Plezier voor jong en oud bij Hoeve Te Coucx

Wat te doen |

Wat zijn we blij dat we kunnen aankondigen dat ook Hoeve Te Coucx opnieuw volk ontvangt vanaf 8 mei! De vierkantshoeve is de ideale pauze tijdens een wandeling in Stadsgroen Marionetten, maar is ook perfect om je een middag lang te amuseren met de kinderen.

Op 8 mei kan je opnieuw terecht op het zonovergoten terras van Hoeve Te Coucx. Je kan er elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14u tot 18u genieten van (h)eerlijke hapjes en drankjes. De kindjes worden meteen blij bij het zien van de vele dieren op de hoeve. Je kan er schapen, geiten, ezels, konijnen en kippen vinden! Bovendien kunnen de kleinsten zich volledig uitleven op de speelmogelijkheden van het terrein.

Nog enkele praktische puntjes: parkeren kan gemakkelijk op de parking van AZ Groeninge, je fiets stal je eenvoudig op de fietsparking bij de boomgaard en betalen doe je best via Bancontact of Payconiq.

P.S. Ze serveren er ook het ambachtelijk, vegan bier van Kortrijkse stadsbrouwerij Ruimtegist. Zeker eens het uittesten waard!

Foto © Hoeve Te Coucx