• Shopping

Schoonheiddsspecialiste Lien focust in Natur. op natuurlijke huid- en haarverzorging

Shopping |

Cosmeticawinkel Natur. verhuisde op 2 april naar een nieuwe locatie. Schoonheidsspecialiste Lien nam afscheid van de Sionstraat 8 en nam met haar winkel intrek in de Grijze-Zustersstraat 2. Voortaan kan je daar dus terecht voor allerlei verzorgingsproducten en -advies.

Lien heeft jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste en staat dan ook graag klaar voor haar klanten als ‘skin & body coach’. Ze heeft aandacht voor de unieke huid van elke klant en geeft je advies op maat. Daarbij houdt ze rekening met huidtype, huidconditie, levensstijl, omstandigheden en nog zoveel meer. Daarnaast biedt Lien ook gelaatsverzorgingen aan. Een geslaagde aanpak ziet ze meteen in het zelfvertrouwen dat haar klanten uitstralen.

“Natur heb ik opgericht om mensen te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven, dit met keiveel liefde voor de natuur!” – Lien van Natur

De producten die Lien verkoopt worden gemaakt met respect voor de natuur. De producten zijn ook duurzaam, want dankzij de kwaliteit kan je een product lang gebruiken. Ben je benieuwd naar het aanbod? Dan kan je al een kijkje nemen op de webshop via http://bit.ly/naturwebshop.

Foto © Natur.