• Shopping

Stem Kortrijkse schoenenwinkel Cara Rosa naar de overwinning!

Shopping |

Elk jaar organiseren Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen de wedstrijd voor de WOMED Award. Daarbij zetten ze vrouwelijk ondernemerstalent in de bloemetjes. Voor deze editie maakt ook Kortrijkse onderneemster Olivia Couvreur kans om de Belofte van het jaar te worden. Die eer krijgt ze dankzij haar comfortabel schoenenlabel Cara Rosa. 👡

De jonge ontwerpster besloot om zich na haar werkervaringen bij NATAN, L'Oréal en ELLE magazine nog meer te verdiepen in de schoenenstiel. Ze volgde een opleiding in San Mauro Pascoli en leerde zo haar schoenen volledig zelf ontwerpen en maken. Niet veel later startte ze met haar eigen schoenenlabel voor de actieve stadsvrouw.

Olivia combineert comfort met elegantie dankzij haar unieke sneakerzolen. Bovendien kiest ze voor hakken die maximaal 5 centimeter zijn. De schoenen worden volledig ontworpen in België en geproduceerd in Italië. Er zijn bovendien wel 35 personen die meehelpen bij het maken van één paar schoenen!

Elegante schoenen die altijd goed zitten? Daarvoor mag je al eens een award winnen, volgens ons! Stemmen voor Olivia kan via http://bit.ly/stemcararosa en op woensdag 10 maart kan je er de uitreiking van de WOMED Award gratis volgen vanaf 20.00u.

Nog een leuk weetje over de naam van het label: Cara Rosa is vernoemd naar de oma van Olivia. Grootmoeder Rosa gaf haar immers de passie voor mode en schoenen mee!

Foto © Cara Rosa

Korte Steenstraat 13

8500 Kortrijk