• Eten en drinken
  • Shopping

Tournée Minérale vliegt voorbij met deze alcoholvrije dranken!

Shopping |

Het is weer zover: Tournée Minérale. Doe jij ook mee, maar ben je nog op zoek naar een geschikt alcoholvrij drankje? Dan kan Guiguite van AD HOC je zeker verder helpen!

Guiguite Boel is met haar winkel door de jaren heen al heel wat verhuisd. Ze startte in de Lange Steenstraat, verhuisde daarna naar de Wijngaardstraat, verplaatste nogmaals naar de Sionstraat en nam tenslotte haar intrek in de Lekkerbeetstraat. Tussen de leuke hebbedingen, betaalbare designobjecten en geschenken vind je ook enkele alcoholvrije drankjes.

NONA June is een non-alcoholisch alternatief voor gin. Geen mierzoete toestanden dus! Charlotte ontwierp haar drankje oorspronkelijk in de living, haar laboratorium van dienst. Daar maakte ze haar alcoholvrije gin met maar liefst negen gedistilleerde kruiden, vandaar ook de naam. Leuk om te weten: bij het maken van de spirit kon Charlotte beroep doen op verschillende topchefs en sommeliers voor feedback.

GIMBER werd dan weer opgericht door Dimitri, een producent van animatieseries. Hij vond het aanbod alcoholvrije drankjes teleurstellend en dus besloot hij om zelf iets te creëren. Na heel wat probeersels kwam hij op een dag in november 2017 tot een heerlijk drankje. Zelf omschrijft hij het moment als volgt: “Ik voelde me net als Willy Wonka, maar dan zonder gekke kinderen. Langzaam maar zeker breidde zijn succes uit naar zjin vrienden, de klanten van zijn vrouw in haar decoratiewinkel, … en nu zouden zelfs onze Belgische piloten op langeafstandsvluchten het drankje drinken! GIMBER is een biologisch drankje en bestaat voor 38% uit gember.

Is je interesse gewekt? Breng dan eens een bezoekje aan de winkel of bestel de dranken gewoon online via http://bit.ly/adhocalcoholvrij. 👈

Foto © AD HOC