• Wat te doen

Vanaf september laten ze de klossen opnieuw dansen in Texture

Wat te doen |

Wist je dat je in Texture, het museum van kant en textiel, vanaf september een cursus klossen kan volgen? In deze basiscursus leer je de kanttechniek. Bovendien kan je er ook verschillende leuke workshops volgen die je verder laten verdiepen in de wereld van de kant. De focus ligt zowel op klassieke als hedendaagse kant en de daarbij horende techniek.

Interesse? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via: https://bit.ly/cursusklossen

Museum Texture is altijd een bezoekje waard! Het maakt trouwens deel uit van het parcours van Paradise, de tweede triënnale van Kortrijk. Je vindt er de werken van Viktor & Rolf, Klaas Rommelaere, Joris Van de Moortel, Sanam Khatibi en Berlinde De Bruyckere.

P.S. Als je al een Museumpas hebt, dan kan je het museum gewoon gratis bezoeken! Het museum Texture is immers een van de wel 200 musea en bijna 300 tentoonstellingen in België waar je met zo’n pas terechtkan. Een Museumpas kost €59 per jaar en met de kaart kan je zo veel musea bezoeken als je wil. Wil je ook zo’n pas bemachtigen? Dan kan je ‘m bestellen via http://bit.ly/museumpaskortrijk.