• Shopping

Verduyn, gevestigde waarde in Kortrijkse fashion

Shopping |

Tijdens Week van de Belgische Mode zet ik graag een fashionzaak in de kijker. Met haar vijf generaties is het familiebedrijf Verduyn een gevestigde waarde in Kortrijk. Nieuw bij Verduyn is de kledijcollectie. Wat oorspronkelijk met Via Lunga werd aangeboden op twee plaatsen, is ondergebracht onder een dak. Het idee ontstond tijdens de coronaperiode.

We willen een totaalconcept aanbieden. Er liggen plannen op tafel bij de architect om kledij nog meer te integreren in de zaak en binnenkort komt de collectie ook online op onze webshop.

In de winkel vind je dus naast een ruim aanbod aan schoenen, ook kledij en accessoires voor zowel dames, heren, jongeren en kinderen. In de winkel helpen stylisten jou bij het scoren van de perfecte outfit. Het jurkje op de foto heb ik mee naar huis! Het lijkt haast onmogelijk om jouw smaak niet te vinden bij Verduyn 😅 Els werkt hier intussen al 23 jaar.

Ik ben heel graag onder de mensen en vind het fantastisch om te helpen bij hun keuze en kleurencombinaties voor te stellen.

Julie Verduyn en haar team volgen elk seizoen de trends op de voet en stellen zo een modieuze en kwaliteitsvolle collectie samen. Hou dus zeker hun blog in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief.

Verduyn is doorlopend open van maandag tot en met donderdag van 10u tot 18u, vrijdag en zaterdag open tot 18u30.

📍 Lange Steenstraat 24
www.schoenenverduyn.be
056 22 48 48